Site icon VINCA Equips Industrials

Nou vídeo per conèixer a fons el funcionament de les rampes mòbils de VINCA

Nuevo Video Rampa Mobil

Presentem el nou vídeo detallat de Vinca, que ofereix una visió completa de les rampes mòbils i com poden millorar l´accessibilitat en una varietat de situacions. En aquest vídeo, es destaquen totes les característiques, avantatges i aplicacions de les rampes Vinca, proporcionant una perspectiva visual del seu ús a la vida quotidiana.

Un vídeo de menys de 2 minuts per als que busquen comprendre a fons com les rampes mòbils de VINCA poden millorar l’accessibilitat i l’eficàcia en la càrrega i la descàrrega de camions.

Característiques

  1. Fabricat amb un terra emparrillat galvanitzat antilliscant.
  2. Accionament manual u opcionalment amb grup electrohidràulic.
  3. Dos potes ajustables en altura i plegables per al transport de la rampa de càrrega.
  4. Disposa d’un timó d’anclatge pe remolc amb la carreta.
  5. Laterals continus per evitar possibles engantxades de la càrrega o de les pales.
  6. Disseny patentat.
  7. Faldons articulats per a un ajust al paviment.

Vols conèixer més sobre aquestes rampes mòbils de VINCA?

  1. Portabilitat i Versatilitat: Aquestes rampes es poden transportar i ajustar fàcilment, cosa que les fa ideals per a una àmplia gamma d’aplicacions. Des de l’accés a habitatges i comerços fins a esdeveniments exteriors, aquestes rampes ofereixen una solució versàtil.
  2. Durabilitat: Fabricades amb materials d´alta qualitat, les rampes Vinca són resistents i duradores. La construcció robusta garanteix que suportin un ús continu i condicions adverses.
  3. Seguretat: La superfície antilliscant assegura un accés segur, fins i tot en condicions climàtiques desafiadores. La seguretat és una prioritat en el disseny daquestes rampes.
  4. Instal·lació Senzilla: es poden instal·lar ràpidament sense necessitat d’eines especials. Això les converteix en una solució convenient i accessible per a persones i empreses.

Si busques una solució fiable daccessibilitat, les rampes mòbils de Vinca són lelecció correcta. No dubtis a explorar el vídeo i descobrir com aquestes rampes poden millorar la teva efectivitat!

Exit mobile version