Site icon VINCA Equips Industrials

Explorant la diversitat de les rampes de càrrega de VINCA

Les rampes de càrrega tenen un paper crucial en l’eficiència i la seguretat dels processos logístics i de transport. Us expliquem els diferents tipus de rampes de càrrega de VINCA i com poden millorar significativament les operacions diàries.

Tots els models de rampes de càrrega VINCA compleixen la norma UNE-EN 1398:2010 relativa als Requisits de seguretat de les rampes anivellables.

Rampa automàtica model RA-H

És una de les rampes més instal·lades als molls de càrrega, compta amb una capacitat des de 6000kg fins a 15.000kg i amb un llavi abatible que permet adaptar-se de forma automàtica als desnivells que presenti la caixa del camió.

Rampa electrohidràulica SAFE-T-LIP

Màxim nivell de seguretat per prevenir caigudes dels carretons elevadors. La barrera de 130 mm s’eleva quan les rampes estan en repòs per poder fer maniobres al moll sense perill de caiguda.

Rampa de càrrega RFA

Rampa autocompensada per ressort amb una capacitat de càrrega de 6000kg i amb un llavi abatible de forma manual.

Rampa Autonivellant

És una solució senzilla per ajustar i compensar les diferències de nivell que hi ha entre camions i molls de càrrega sense necessitat d’obra civil. Compte amb una capacitat de 4000 kg.

Rampa mòbil de càrrega

La millor solució per carregar i descarregar camions quan no disposeu d’un moll de càrrega. Equipades amb rodes resistents i mecanismes de bloqueig, aquestes rampes permeten una ràpida reubicació segons les necessitats operatives.

Rampa d’alumini

El nostre model més senzill ofereix una continuïtat entre el camió i el moll de càrrega. Una opció barata i senzilla de muntar.

ModelCapacitat de càrregaAccionamentObra civil
Rampa automàtica model RA-HFins a 15.000 kgElectrohidràulicSi [No es necesario si se instala con estructura autoportante]
Rampa electrohidràulica SAFE-T-LIP6000 kgElectrohidràulicSi
Rampa de càrrega RFA6000 kgManualSi
Rampa autonivellantFins a 5.000 kgManualNo
Rampa mòbil7000 kg i 9000 kgManual / ElectrohidràulicNo
Rampa d’alumini4000 kgManualNo

En resum, les rampes de càrrega de VINCA abasten una àmplia gamma de solucions per satisfer les diverses necessitats logístiques a la indústria.

Ja sigui que necessitis una rampa plegable per estalviar espai o una rampa mòbil per adaptar-te a canvis constants, VINCA ofereix opcions que combinen qualitat i rendiment.

En invertir en rampes de càrrega de VINCA, les empreses poden millorar l’eficiència logística i garantir operacions fluides i segures.

Exit mobile version